Nejnovější recenze ze sekce Katalyzátory
Nejde o repasovaný díl ale pouze vyčištěný!!!!!!
- Zatím OK.
PASUJE ako ma,na Slovensku som nevedel zohnat ked bol tak o 150 percent drachsi...
- kvalitní výrobek
Díl nebyl úplně přesný jako původní,ale dal se přizpůsobit špatně navrtaná díra na zavěšení
Katalyzátor splnil veškerá očekávání,přesný díl bez sebemenší chybičky a funguje tak jak má což se potvrdilo
naměřenými emisemi 0,028 což je skvělé
- zatím funguje
doporučuji
priruba uplne nepasovala. tesneni asi taky nebylo ok, neb ve spoji s turbem uchazel vzduch. v original bmw mi sdelili, ze je to nekvalitne provedeny kus.
dalsi vec je, ze po par stovkach km mi zacla vyskakovat chyba dpf a uz nesel ani regenerovat.
po vymene za originalni zaclo byt zas vse ok (regenerace naprosto v poradku i po 2 tisicich km).
velmi draha zkusenost. filtry pevnych castic bm catalyst uz nikdy vice!
obchod (autodily pema) mi neuznal reklamaci, ze pry jsem dil dodal priliz pozde od zjisteni zavady.
to si jako delaj srandu? to neni mixer, ze to hned odnesu. musim s tim autem jezdit a bez dpf to nejezdi. novy stoji 30.000,- a to chvilku trva, nez si to clovek poresi. velke zklamani..
- Přesnost filtru jako originální.
- Zatím nic ale uvidíme jak dlouho vydrží.
Levný filtr,který sedí místo originální filtru. Toto je můj druhý filtr této značky,předchozí vydržel cca 5tis km.ALE pokud se filtr ucpe nebo přestane fungovat po tak krátký době je vina někde před filtrem!!a to také byl můj problém. Jinak emise na tenhle filtr vycházejí úplně v Topu když tam jedete hned co ho dáte na auto. :) určitě je to dobrá levná náhrada která splní svůj účel když máte motor v pořádku,když nebude v pořádku motor tak filtr nevydrží ani když tam dáte originál za 25tis..
- cena super
Skvěle sedí
Katalizátor za dobrou cenu.
- Sedí podle VIN vozidla i reálně.
Ten produkt je ideální
- pasuje
- pasuje
Spona výfuku DE+ 1K0253725 Škoda Fabia 2, Octavia 2, Superb 2, Yeti, Roomster, Rapid, Octavia 3, Fabia 3, Superb 3
- Splnilo ucel.
značkové zboží v rozumné ceně
Zobrazuji 121 - 140 ze 174 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9 Další »